Mindre lyhört med säkerhetsdörrar

Bor i en lägenhet strax söder om Borås. Flyttade hit för 7 år sedan och trivs bra i huset. Trevliga grannar, bra standard och nära till mycket affärer bidrar till att jag gillar mitt boende. Första två åren hade jag ett brevinkast i dörren. Detta innebar att jag varje vardagsmorgon hoppade till i sängen när den pigge brevbäraren slängde in reklam genom brevinkastet 06.30 varje morgon.

Min bostadsrättsförening valde att skaffa säkerhetsdörrar och i samband med att vi fick dessa dörrar så plockades brevinkasten bort. Nu har vi en gemensam postbox i entrén till huset, mycket smidigare och så slipper man en brevbärare som ränner runt i trapporna.

Säkerhetsdörren är bra eftersom den dämpar ljudet från trapphuset och dörren är väldigt svår att bryta sig in genom. Eftersom alla i föreningen beställde säkerhetsdörrar blev det ett bra paketpris för vår bostadsrättsförening. Vill du läsa mer om säkerhetsdörrar kan du besöka https://husochhem.nu/sakerhetsdorrar/ 

Nästa månad är det möte i vår förening och det är dags att välja ny styrelse. Jag har blivit nominerad som ny medlem i valberedningen och tänker tacka ja. Tycker det är kul och meningsfullt att sitta med i en styrelse. Man får möjligheten att påverka och jag tror att mitt deltagande kommer bli positivt för föreningens framtid.

Vi har renoverat en lokal som ligger på markplan under ett år. Nu är renoveringen klar och det har blivit en snygg lägenhet som kommer läggas ut till försäljning på Hemnet inom en snar framtid. Vi räknar med att få cirka 2 miljoner för lägenheten och det kommer bli ett bra tillskott till föreningens kassa. Vi har en del renoveringsarbeten som planeras närmaste året och inkomsten från denna lägenhet kommer bidra till att vårt hus får nytt tak, dränering och ett par nya parkeringsplatser på gården.

Parkeringsavgiften är väldigt låg som boende i huset. Vi betalar 50 kr per månad för en privat parkeringsplats. Funderar du på att skaffa en säkerhetsdörr till ditt hem kan du kika in dörrar som finns på http://yoursafety.se/.