En mångsidig elinstallatör som förändrade allt

Har ni någon gång hört talas om smarta hem? Det hade inte jag förrän jag kom i kontakt med en riktigt, riktigt grym elinstallatör här i Östersund. Jag vände mig till Nordins El först och främst för att få hjälp med en larminstallation här hemma. Men dom har certifierade tekniker inom flertalet områden, så som nyinstallation och service av allting inom data/fiber och el. Dom kan exempelvis hjälpa dig med att installera solpaneler, elbilsladdningar och golvvärme. Servicen upplevde jag dessutom vara riktigt grym och jag kände mig så trygg i att anlita Nordins El.

Koppla samman allt elektroniskt och styr från en och samma enhet

Förutom att få hjälp med larminstallation till vårt stora hus här hemma så kom vi in på någonting som kallas för smarta hem. Smarta hem innebär i stort att man kopplar samman allting elektroniskt som du sedan kan styra från en och samma enhet. Har du någon gång åkt till jobbet till exempel och undrat om du verkligen stängde av kaffekokaren eller strykjärnet? I smarta hem lösningen finns det en så kallad ”borta knapp” man kan trycka på direkt i mobilen, varpå alla strömförbrukande uttag och apparater blir strömlösa. Man kan även välja att släcka belysning och sänka värmen. Hur bra är inte detta om man är bortrest? Perfekt att förhindra inbrott genom att tända och släcka lampor som får eventuella inbrottstjuvar att tro att man är hemma.

Sänk energiförbrukningen med hjälp av Smarta hem från Nordins El

Men denna smarta hem lösning sänker man ju faktiskt energiförbrukningen eftersom man kan reglera alla dessa saker när man inte är hemma eller exempelvis under nattetid. Jag är så tacksam att Nordins El introducerade mig till detta och hjälpte oss att installera allting. Jag kommer definitivt att anlita dom i framtiden till att installera kommande elbilsladdare och solcellspaneler. Vill varmt rekommendera er till att kontakta dom angående er elinstallation.