De har gjort det igen – Sjömarkens Isolering levererar!

Vi kontaktade i vanlig ordning våra hjältar på Sjömarkens Isolering då vi behövde hjälp med att isolera snedtak i vårt hus vi precis köpt. Vi hade redan från början lite ångest över den pucken eftersom isolering aldrig varit vår grej och det är alltid svårt att se med ett oprofessionellt öga hur illa det är. Jag vet numera att lösull idag är det självklara valet, det har jag erfarenhet av när Sjömarkens var inblandade i vårt tidigare hus och vår vind. Men just när det gäller snedtak så har jag ingen som helst erfarenhet men kunde ju faktiskt lägga total tillit hos Sjömarkens eftersom de levererar som vanligt.

Bara ett tips!

Har du precis som vi sned tak och behöver hjälp med att isolera snedtak så kan du ta förgivet att lösull som tidigare nämnt är det självklara valet. Oavsett om ni bor i en nyproduktion eller om det blir som inredning av en redan befintlig vind. Fördelarna är helt enkelt så himla många så att ett annat alternativ inte existerar. Egenskaperna hos lösullen ger alltid bästa anslutning runt både stödben, takstolar elrör och allt som kan tänkas finnas i utrymmet och du får framförallt inga glipor.

Men det kan ju som sagt vara svårt att veta vad man verkligen behöver och vilken tjänst som egentligen är rimlig för ens eget behov. Just den här känslan hade vi innan vi kontaktade Sjömarkens Isolering men den var helt som bortblåst när dem väl varit på första besöket. Då fick vi helt plötsligt en känsla av att detta inte innebär supermycket pengar och är dessutom nödvändigt för att snedtaket ska vara till den funktion vi önskar. Tveka inte på att gå in och läsa mer på Sjömarkens Isolerings hemsida så hoppas jag dem kan bidra med lika mycket trygghet hos er som dem alltid gör hos oss.