Fiberinstallation i Helsingborg

Det känns som att vi är det enda hushållet här i Helsingborg som ännu inte har gjort en fiberinstallation i bostaden. Med tanke på hur mycket vi både arbetar hemma nu för tiden och att vi över lag är i stort behov av en snabb och stabil uppkoppling så är det faktiskt ganska konstigt att vi fortfarande inte tagit tag i detta. Man har ju märkt galet stor skillnad när man har varit hemma hos vänner och bekanta som har fiber installerat, till skillnad från oss som inte har det.

En investering vi kommer ha stor användning och glädje av

Jag har under den senaste tiden kollat runt en hel del på just fiberinstallation i Helsingborg och känner mer eller mindre att tiden är inne för att äntligen ta tag i detta. Det är en investering vi kommer ha stor användning och glädje av. Jag har tittat närmare på ett företag som erbjuder en helhetslösning där dom börjar med att projektera bostaden för att se till att vår bostad får den absolut bästa nätverkslösningen som är anpassat för just oss. Det låter toppen i mina öron.

Efterlängtat med en riktigt bra och stabil internetuppkoppling

Ärligt talat vet jag inte varför det tagit sådan tid för oss att göra denna elinstallation. Med tanke på hur stort behovet är känns det ännu konstigare att vi ännu inte har det. Men det skall det bli ändring på nu framöver. Jag har planerat att ringa en nätverksinstallatör senare i veckan för att planera in ett möte där dom får komma hit och se vad som skulle passa oss bäst, för att sedan utföra installationen. Ni anar inte hur efterlängtat det är med en riktigt bra och stabil internetuppkoppling. Det är dags att vi blir en i mängden här i Helsingborg, helt enkelt.