Finns ingen anledning att inte stormtrivas i Linköping

Det finns ju de som säger att det är bättre att ha lite skit i hörnen än ett rent helvete. Det kan jag hålla med om, men det är nog ännu bättre att bli av med skiten i hörnen också. Men som så många andra har jag ibland svårt att komma mig för att städa ordentligt, ibland för att tid saknas och ibland för att jag helt enkelt inte orkar med. Jag har vänner som ser städning som lite av ett sätt att meditera och låta hjärnan vandra fritt, men sådan är inte jag, jag tycker bara att det är så tråkigt.

Det är aldrig fel att anlita proffs

Jag är uppvuxen med att man tar hand om sin egen ”skit”. Man tvättar, diskar och städar själv, det är inget mamma skall göra åt en. Men med åldern och inkomster har jag kommit till insikten att jag har inte obegränsat med tid, men jag har råd att anlita någon att göra det  jag inte vill. Det är där städfirman Stormtrivs kommer in. Vi har haft dem på jobbet under några år, det har alltid varit trevligt att prata med dem och de har hållit det rent på alla utrymmen. Den dagen jag fick reda på att de även jobbar i privata hem i Linköping var det bara att slå till.

Miljövänlighet och kollektivavtal

Något jag gillar med Stormtrivs är deras sociala patos. Deras anställda har vettiga löner och arbetsförhållanden. Jag skulle aldrig arbeta under andra förhållanden och det retar mig att en del hellre sparar ett par kronor på andras olycka. De jobbar också med miljövänliga metoder och produkter, något som också känns viktigt för mig. Att man sedan kan göra RUT-avdrag på deras tjänster ser jag som en ren bonus.